Binnentuin - De Vijzel

Binnentuin

Alle woningen in De Vijzel hebben een directe verbinding met de weelderige binnentuin. Woont u op de begane grond, dan kunt u zelfs een deel van de tuin voor uw woning gebruiken als terras of speelplek voor de kinderen.

Zodra het voorjaar aanbreekt, is het betere buitenleven voor u binnen handbereik. Laat de zon op uw gezicht schijnen. Hoor de voorjaarswind ritselen door de blaadjes, bomen en bloemen. Zie de hommels zweven tussen de stokrozen.

De Vijzel staat op een levendige plek op Oostenburg. Maar midden in de stad vormt de binnentuin een groene oase. De plek om uw buren te ontmoeten, vrienden te ontvangen of even rustig koffie te drinken en de krant te lezen in het weekend.

De binnentuin maakt het nóg prettiger vertoeven in uw nieuwbouwwoning in het centrum van Amsterdam: het groen haalt CO2 uit de lucht, vangt water op én houdt de omgeving koel bij zomerse temperaturen. Noem de tuin gerust ‘de longen van het gebouw en de buurt.’

De sfeer van de binnentuin past perfect bij het karakter van Oostenburg: een industriële ruimte met begroeiing, zoals op een verlaten, overgroeid werfterrein.

Bomen en struiken worden in de volle grond geplant, zodat ze volop kunnen groeien.

De Vijzel is een project van: